Nieuws

Eerste dorpsavond in Brummen: presenteren van de scenario's

Eerste dorpsavond in Brummen: presenteren van de scenario's

Dinsdag 8 oktober was de eerste dorpsavond over de inrichting van het Marktplein en de Ambachtstraat in Brummen. Tegelijkertijd is ook de projectwebsite geopend waar u kunt reageren op de verschillende scenario’s. Klik hier als u mee wilt praten, er wordt momenteel al volop gereageerd! U kunt nog reageren t/m dinsdag 22 oktober.

Afgelopen dinsdag waren er ruim 35 bewoners en/of ondernemers aanwezig om in gesprek te gaan over de voorstellen voor het Marktplein en de Ambachtstraat. 
De projectleider, Gerben Kok, opende de avond met een korte toelichting van het plangebied en gaf een doorkijk naar het proces. Gerbert Smulders en Loes van Schie, van LOS stadomland, gaven een toelichting op de scenario’s en de projectwebsite.    


Na de presentatie gingen de aanwezige bewoners/ondernemers in groepen aan de slag. Er waren twee groepen met als thema ‘Marktplein’ en twee groepen met als thema ‘Ambachtstraat’. Op elke tafel lagen de scenario’s en in de groepen werden de voor- en nadelen besproken. Na 30 minuten werd er gewisseld van deelgebied. 

Op deze website kan iedereen zijn of haar mening geven op de diverse scenario’s. Na 22 oktober gaat LOS aan de slag met het ontwikkelen van een voorkeursscenario. 

De presentatie van de avond kunt u hier bekijken.

|